Ηράκλειο: Άφαντος ο κτηνοτρόφος που πυροβόλησε και τραυμάτισε κοντοχωριανό του

Έναν 46χρονο κτηνοτρόφο από τα Δαμάνια αναζητά η Αστυνομία ως τον δράστη του τραυματισμού, μετά από πυροβολισμό, κοντοχωριανού του, από το Μελιδοχώρι.

Δείτε:

Ηράκλειο: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς – Ένας τραυματίας

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής και κινητοποίησε την Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για την σύλληψη του 46χρονου, που αμέσως μετά το συμβάν εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία του καβγά που ξέσπασε μεταξύ των δύο ανδρών, ήταν οι αγροζημιές που φέρονται να προκάλεσαν τα ζώα του 46χρονου κτηνοτρόφου σε καλλιέργεια ιδιοκτησίας του θύματος.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν χθες, γύρω στις 5 το απόγευμα, στην είσοδο του Μελιδονοχωρίου. Εκεί διαπληκτίστηκαν και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 46χρονος φέρεται να πυροβόλησε προς το έδαφος με καραμπίνα. Τα σκάγια βρήκαν το δεξί πόδι του 41χρονου, τραυματίζοντάς τον. Ο φερόμενος ως δράστης εξαφανίστηκε αμέσως μετά, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο αρχικά στο κέντρο υγείας Αγίας Βαρβάρας και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 46χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για αδεσποτία ζώων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί